اتصال پرینترهای عمرانی XtreeE

آغاز اتصال پرینترهای عمرانی به موازات پایگاه‌های تولید در دوبی توسط XtreeE

XtreeE قصد دارد تا سال 2025، 50 پرینتر عمرانی را بصورت متصل به هم درآورده و امید دارد در کاهش حجم بتن مورد استفاده در انواع پروژه‌ها نقشی ایفا کند.

استارتاپ فرانسوی XtreeE آغاز راه اندازی پرینترهای سه بعدی عمرانی متصل به هم خود را اعلام کرد.

این شرکت در حال تلاش برای ایجاد و راه اندازی واحدهای تولیدی در سراسر جهان با هدف داشتن شبکه‌ای شامل بیش از 50 پرینتر متصل به هم تا سال 2025 می‌باشد. آنها که تا به‌حال یک واحد تولیدی آزمایشی در پاریس راه اندازی کرده‌اند، در حال راه اندازی یکی از این واحدها در دوبی، امارات متحده عربی نیز هستند که توسط Concreative عملیاتی خواهد شد. همچنین آنها در حال جستجوی احتمال راه اندازی دو واحد تولیدی دیگر در آسیا هستند. سال بعد، پلتفرم دیجیتال XtreeE Printing as a Service عرضه خواهد شد و مشتریان را به جامعه‌ای از معماران، طراحان محصول، مهندسان و تکنولوژی پرینت سه بعدی XtreeE متصل خواهد کرد.

تکنولوژی پرینت سه بعدی XtreeE به یک بازوی رباتیک بزرگ مجهز شده و پس از همکاری با چندین همکار علمی و صنعتی در طول سه سال توسعه یافته است. این شرکت در دسامبر 2015 تاسیس شده و زیرشاخه‌ای از یک پروژه تحقیقاتی با مدرسه معماری پاریس-مالاویا و مدرسه‌ی مهندسی هنر در Metriers ParsTech می‌باشد.

با دارا بودن دو مرحله از سرمایه‌گذاری و تخصیص بودجه از Vinci Construction و Shibumi International، استارتاپ XtreeE در حال تلاش برای ازائه‌ی سامانه‌ای با عملکرد بهتر به بخش عمران است که برای راهکارهای مستقل‌شده، ایمنی بیشتر و کاهش تاثیر بر محیط زیست را به ارمغان می‌آورد. با بهره برداری از توانایی تکنولوژی پرینت سه بعدی برای ساخت قطعات بهینه از نظر ساختار و استفاده از بتن تنها در شرایطی که الزام وجود دارد، XtreeE قصد دارد مصرف بتن را به میزان 70% کاهش دهد. سالانه به ازای هر نفر 3 تن بتن مصرف می‌شود، با تولید سیمان که جزء اصلی بتن است، 8 درصد از کل گاز کربن دی اکسید جهانی به اتمسفر راه می‌یابد.

آلبان مالت، مدیرعامل اکس‌تری‌ای گفت:

هدف ما بالاتر از همه، محیط زیست است. با وجود چنین نوآوری‌هایی، ممکن است به ساخت بهتر و طراحی محصولات جدید که با چالش‌های بزرگ امروز و فردا سازگار است دست یابیم. در حالی که پرینت سه بعدی امکان کاهش هزینه و تاثیر کلی فرایندهای عمرانی را می‌دهد، امکان تولید اشیا غیرمنتظره برای بازیابی تنوع زیستی را هم فراهم می‌آورد.

پرینتر عمرانی XtreeE
پرینتر عمرانی XtreeE

اکس‌تری‌ای امیدوار است که ظرفیت کاهنده‌ی انتشار گاز کربن دی اکسید سیستم پرینت خود را در پروژه‌ای با Plurial Novilia، نهاد Coste Architectures و Vicat که یک تولیدکننده سیمان در فرانسه است، به نمایش بگذارد. این برنامه برای ساخت 5 خانه‌ی احتماعی نزدیک به Reims است که پرینت سه بعدی بتن را با عمران خارج-از-پایگاه (off-site) ترکیب می‌کند و حجم بتن استفاده شده را بین 40 تا 70 درصد کاهش می‌دهد. کار ساخت این پروژه در اوایل سال بعد میلادی آغاز می‌شود.

منبع: TCT Magazine

درباره‌ی ا. مختاری

همچنین ببینید

فیلامنت بازیافتی پرینت سه بعدی هواپیمایی KLM

هواپیمایی KLM از پلاستیک بازیافتی برای پرینت سه بعدی تجهیزات و ابزار هواپیما بهره می‌برد

شرکت هواپیمایی KLM برای پرینت سه بعدی تجهیزات و ابزار خود از بازیافت پلاستیک مصرفی و تبدیل آن به فیلامت بازیافتی استفاده می‌کند تا نقش خود برای حفظ محیط ریست را به خوبی ایفا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *